El Jour

Vid akuta situationer ring 0700 44 99 39 dygnet runt. Våra auktoriserad elektriker löser alla sorters elektriska problem. Vi är registrerade hos Elsäkerhetsverket under vårt juridiska namn Milani Consulting AB. Klicka här

El jour för alla typer av el problem

Vi förstår hur viktigt det kan vara ibland att akut få hjälp av en elektrik- er och oavsett om det är hemma i din privata bostad eller på ditt kontor som du har problem kommer vi därför snabbt till undsättning för att hjälpa dig med akuta el-problem.

  • Behöver du akut hjälp av en elektriker?
  • Har du fått problem med elen i din lägenhet?
  • Slutade eluttaget till spisen fungera mitt i matlagningen?
  • Går säkringen på kontoret hela tiden?
  • Har strömmen precis gått i hela huset?

Dygnet runt eljour i Stockholm

Milani Consulting är en av få företag som har en dygnet runt, året runt jour. Oavsett vilken dag på året det är så finns våra elektriker här för dig i Stockholms län som behöver hjälp! Det spelar ingen roll om du behöver hjälp på en lördag eftermiddag, på en helt vanligt tisdag eller på en stor helgdag som midsommarafton eller julafton. Slå en signal även när du är osäker på om ditt problem är akut eller inte. Många gånger kan små problem förvärras och bli större om man inte snabbt åtgärdar dem, och det är därför oftast bäst att vi kommer ut till dig direkt och hjälper dig än att du väntar tills nästa vardag och bokar en vanlig tid för en elektriker.

KONTAKTA OSS

Vi finns här för dig